Bent u op zoek naar vervoer voor uw zeecontainer? Contacteer dan ons bedrijf jititrans, want wij bieden u de logistieke ondersteuning die u zoekt!

Vervoer zeecontainer:  kies voor jititrans en uw lading komt altijd op tijd aan!

Heeft u een transporteur voor uw zeecontainer nodig? Als u  het vervoer van uw zeecontainers in de handen van ons bedrijf jititrans legt, dan kiest u voor professionaliteit.

 Al 15 jaar bieden wij al onze klanten een snelle en correcte service. Uw lading zal steeds op tijd op  alle mogelijke Europese bestemmingen aankomen. Wij werken met een strikte planning en plannen het vervoer van zeecontainers zorgvuldig in.

Wij zijn niet alleen stipt, maar ook bekwaam. Het vervoer van uw zeecontainer wordt alleen verzorgd door de beste Belgische chauffeurs die perfect meedraaien in ons logistiek systeem.  We hebben daarnaast alle mogelijke chassis om uw zeecontainers stabiel te vervoeren. Het budget van het vervoer wordt bovendien in samenspraak met u geregeld.

Heeft u interesse in een stipt, veilig en budgetvriendelijk vervoer van uw zeecontainer? Ga dan nu met ons in zee en contacteer ons voor meer informatie!