Wilt u een levering naar, van of in het buitenland vervoeren en bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Ons gerenommeerd internationaal transportbedrijf jititrans is precies wat u zoekt!

Internationaal transportbedrijf jititrans is actief in heel Europa en waakt over uw goederen in het buitenland!

Jititrans in het Antwerpse Brecht is een internationaal transportbedrijf en zorgt al sinds oktober 1998 voor al uw leveringen in heel Europa. Hoewel we voornamelijk actief zijn in West-Europa,  vormt uw vervoer in andere Europese landen ook  geen probleem voor ons. Dankzij onze nauwkeurige planning zorgen we voor een stipte levering.

Een ander voordeel van ons internationaal transportbedrijf is de veiligheid. Ook in het buitenland werken we alleen met betrouwbare Belgische chauffeurs die we zelf testen op bekwaamheid. Bovendien werken we nooit met vaste prijzen en bespreken we in ons bedrijf samen met u het budget voor uw internationaal transport.

Kortom, als u met ons internationaal transportbedrijf in zee gaat, staan wij garant voor de veiligheid, stiptheid en budgetvriendelijkheid van uw Europese levering! Hebben we uw interesse gewekt? Contacteer ons dan meteen, want wij zijn 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 beschikbaar voor iedereen!